miércoles, 11 de febrero de 2009

Programa 38_10/2/09: Continguts

Comencem un nou cicle a l'Uns i Zeros. A partir d'avui, i durant el proper mes i mig, aproximadament, dedicarem el programa als principals segells discogràfics en l'ambit de la músca electrònica. I és que, en aquesta disciplina, el pes de la marca trascendeix sovint al dels mateixos artistes. El segell és, moltes vegades, una entitat genèrica per se: comporta una personalitat estètica i fins i tot defineix un estil concret. Així, no és extrany sentir a parlar del "so Warp", el "so Basic Channel" o el "so Raster-Noton". De tots aquests sons, de tots aquests segells, parlarem durant els propers dies.

Fons sonors: "Make Me Hard" / Tujiko Noriko

1. AUTECHRE: "Dael"
2. Ø: "S-Bahn"
3. KIT CLAYTON: "Reims"
4. RICHIE HAWTIN: "19:10"
5. SUBJEX: "Funkynightmare"

 

3 comentarios:

Sergi Valverde dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Sergi Valverde dijo...

**perdona l´error d´identificació**


Oriol,

primer de tot felicitar-te una vegada més per la proposta.. Lluny queden ja els dies D´HZ, del quals en tinc molts bons records...

M´incorporo tard a la teva proposta, tot just vaig saber que feies el programa el dimarts, però escoltant a 12k en vé a la memòria segells morts com Ritornell i discos com el Maschinelle Stratageme , que en la meva opinió varen tenir un paper clau, per entendre el minimalismes com el de 12k.

Has fet algun programa sobre Ritornell ( Thaemlitz, Cascone, Rabelais, FM, ... ) o derivats. I si és així, quin és ?

salutacions,
Sergi Valverde

o.r. dijo...

Hola Sergi!

Perdona que arribi tan tard la resposta al teu comentari... Soc una mica desastre amb el tema blog. Hauràs vist ja que em fet un especial Mille Plateaux. El tema Ritornell —estic d'acord amb tu, era una gran marca— queda apuntat.